sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kirjastopäivä

Tänään kävin vaihteeksi kirjastossa, tällä kertaa isosiskoni kanssa. Oli mukavaa, etenkin kun siskoni on lähes yhtä paha lukutoukka kuin minäkin. Tosin kirjoja sisko lainasi jopa enemmän kuin minä itse. Kirjastossa pyöriessä sai kyllä aikaa kulumaan, niin kuin siellä aina tuntuu saavan. Sisko oli kirjoittanut itselleen lapulle vain neljä kirjaa jotka aikoi lainata, mutta niistä yksikään ei sattunut pahaksi onneksi olemaan paikalla. Kuitenkin sisko onnistui löytämään jostain mukaansa yhteensä seitsemän kirjaa, yli puolta enemmän kuin minä! Tosin muutama taisi olla allekirjoittaneen suosittelemia... (Insert viatonta viheltyä here.)

Päätin piristykseksi lisätä mukaan kuvan tuosta yöpöydän laidalla lukemistaan odottavasta kirjapinosta. Noista mukaan tarttuivat kirjastosta tänään vain kolme, muut olivat lainassa jo ennestään. Tänään lainasin siis:

Jay Asher &Carolyn Mackler - Sinä ja minä sitten joskus 
Erin Morgenstern - Yösirkus 
Juha Vuorinen - Juoppohullun päiväkirja 

Muut neljä kirjaa ovat olleet jo lainassa vähän pidemmän aikaa, vaikka kirjastostahan nekin tosiaan kaikki ovat. Lisäksi olisi pari omaa pokkaria, jotka odottelevat lukemistaan. Tällä hetkellä on kesken (kuten muistaakseni edellisessäkin kirjoituksessa mainitsin) Tess Gerritsenin Hiljainen tyttö, eli pinon päälimmäinen kirja. Tuosta tulee luultavasti enemmän tekstiä tässä lähipäivinä :) Meidän Marikki-kirja sisältää kaksi Marikki-kirjaa, joista ensimmäisen olen jo lukenut... Veikkaan kuitenkin, että kunhan saan toisenkin luettua niin niistä tulee yhteistä postausta.

Ei tällä kertaa tämän enempää, ajattelin vain blogin aktivoimisen kunniaksi kirjoitella tällaisen pienoisen postauksen seuraavaa arvostelua odotellessa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti